Over Sabina

Sabina van WijkFirst and foremost: een Rotterdamse (geboren in 1983), die elke dag geniet met een alsmaar groeiende fascinatie voor alles wat met eten, hospitality en retail te maken heeft.

Ik ben een (grote) online geek met inmiddels meer dan 10 jaar ervaring in uiteenlopende branches en bedrijven. Benieuwd naar wat precies? Op mijn LinkedIn profiel vind je een overzicht.

Terug naar die passie
De laatste jaren zien we een ontzettend grote verandering in hoe consumenten en organisaties met elkaar omgaan.  De interacties van consumenten met ondernemers worden teeds digitaler en vaker via social media. Niet alleen voor informatie, maar ook voor inspiratie, reserveren en/of kopen.

In deze verandering wil ik mijn bijdrage leveren. Ondernemers helpen het meeste te halen uit hun online activiteiten en succesvoller te worden in hun passie.

Tot slot
Sportfanaat, keukenprinses, voetballiefhebber (ga graag naar de Kuip), ballerina en hardloopster. Misschien een gekke combinatie maar als je me een beetje leert kennen, snap je dat het bij me past.

Zin in een kop koffie, discussie over voetbal of wellicht op zoek naar online advies? Ik ben op vele manieren te bereiken, dus aarzel niet!