Quotes: Mijn top 10 van 2013

Ik heb een zwak voor mooie quotes. Soms zijn ze grappig, diepzinnig of gewoon een open deur. Maar eigenlijk altijd zetten ze je wel aan het denken. Ook op twitter zijn er talloze accounts te vinden die quotes verzamelen en delen, zoals bijvoorbeeld @GreatestQuotes die ik al een tijdje volg.

Gisteren kwam er weer een mooie voorbij, nu niet via bovengenoemde account maar via oud-phillips collega¬†@Lerou. Hij tweete de de quote “Today is a gift, that’s why it’s called the present“. Mooi toch? Dat dacht Dreamworks ook, want wat onderzoek leert dat de quote ook is gebruikt in de film “Kung Fu Panda” .

Top 10
Afgelopen jaar heb ik er een hoop voorbij zien komen en een aantal ook al gedeeld. Maar we naderen het eind van het jaar en dat is dan ook een mooi moment om terug te kijken. Daarom hieronder mijn 10 meest favoriete quotes van het afgelopen jaar verzameld in 1 beeld.

Er zijn er uiteraard nog veel meer! Welke verdient volgens jouw een plekje in de top 10?

Quotes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>