Diensten

Ondernemers hebben een passie voor hun product, dienst of onderneming en zijn goed in wat ze doen. Online marketing hoort daar vaak niet bij. Veel ondernemingen, klein én groot, worstelen nog vaak met online marketing. Waar begin je, wat kan is er mogelijk? Soms is er een strategie of idee, maar schort het in de uitvoering. Welke kanalen en middelen zijn commercieel interessant en hoe maak je dat meetbaar? Hoe maak je van je digitale aanwezigheid een verlengstuk van je organisatie?

Bij deze vraagstukken kan ik je helpen. Daar ligt mijn passie; adviseren en helpen van ondernemers op het online vlak. Op deze pagina lees je in grote lijnen waarmee ik je kan ondersteunen. Staat je vraag of probleem er niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Online marketing advies

Internet biedt uitgebreide mogelijkheden om je gewenste doelgroep te bereiken en ze gericht en effectief aan te spreken. Maar het vinden en aantrekken van relevante bezoekers voor je website, webwinkel of blog is niet altijd gemakkelijk. Ik kan je helpen wegwijs te worden in de wereld van online marketing en concreet een plan maken om zo veel mogelijk uit je marketing inspanningen te halen. 

Lees meer

Website optimalisatie

Je hebt een website en misschien zelfs ook een webshop. Haal je daar alles uit wat er in zit? Of heb je het gevoel dat er iets mist? Het is belangrijk om regelmatig kritisch door de website heen te lopen, maar na verloop van tijd ga je toch dingen missen of als vanzelfsprekend aannemen. Ik help je de verbeterpunten boven tafel te krijgen en geef concreet advies waar je direct mee aan de slag kunt. 

Lees meer

Social media

Sociale media zijn niet meer weg te denken. Consumenten gebruiken sociale media niet alleen in hun zoektocht, ze starten er ook steeds vaker. Het biedt dan ook enorme kansen voor organisaties. Maar waar begin je? Ik help je graag op weg.

Lees meer

Trainingen & Workshops

Ik help ondernemers graag hun kennisniveau ten aanzien van online marketing en social media op een hoger niveau te brengen. Elke training wordt op maat gemaakt en afgestemd op het kennisniveau en behoefte. 

Lees meer

 

Social media

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken

Neem contact op