De beste ondernemer ter wereld

Er zijn heel veel inspirerende mensen op deze wereld. Hun verhaal zet je aan tot nadenken en laat je anders kijken naar hoe wij gewend zijn dingen te doen.

Vandaag werd ik door een collega gewezen op een artikel over zo’n inspirerend persoon in The Optimist.Het artikel ging over Yvon Chouinhard van Patagonia. Een man die helemaal geen ondernemer wil zijn. In plaats van zaken te doen, voorziet hij in échte behoefte van échte mensen, zonder concessies te doen. Misschien is hij daarom wel de beste ondernemer ter wereld…..

Ik wil het artikel jullie niet onthouden, maar helaas is het alleen in print beschikbaar. Daarom hieronder de link naar het ingescande artikel. Veel inspiratieplezier…..

De beste ondernemer ter wereld…

Wil je meer weten over de man en zijn ondernemersfilosofie? Onderstaand interview hield GreenBiz vorig jaar met hem en is de moeite waard.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>